fbpx

Wat voor werkgever wil jij zijn?

Als werkgever of HR manager hecht je veel waarde aan het welzijn van je collega’s. Ziekmeldingen wil je zoveel mogelijk voorkomen. De verplichtingen rondom verzuim zijn legio. Daarnaast wordt de privacy wetgeving steeds complexer. In geval van verzuim ligt hierdoor de focus vaak op het voldoen aan verplichtingen en het voorkomen van sancties. Jammer, want het gaat natuurlijk om de persoon.

De vraag is: Wat voor werkgever wil jij zijn?

Herken je het dat het frustrerend is om geen zicht te hebben op het herstelproces van je zieke werknemers? En dat je twijfelt aan het feit of er daadwerkelijk iets gebeurt?

Ik bied jou als werkgever duidelijkheid over het plan van aanpak én de gelegenheid met minimale inspanning een belangrijke bijdrage te leveren aan het herstel van je waardevolle collega. Bonus is dat je er zelf ook wijzer van wordt én dat je hiermee je voordeel doet bij andere collega’s. Een gevoel van onmacht maakt hierdoor plaats voor een gevoel van vertrouwen en perspectief.

Door het signaleren van burn-out symptomen en tijdig ingrijpen kan een ziekmelding vaak worden voorkomen. Hiervoor bied ik passende trajecten op maat. Hierdoor voorkom je niet alleen het uitvallen van een waardevolle collega, maar ook de papieren mallemolen die hiermee gepaard gaat.

Is er wel sprake van een ziekmelding, dan lukt het haast altijd om je collega na een week of 6 al weer de eerste uren te laten maken.

Ik biedt je duidelijkheid, perspectief, betrokkenheid, directe actie, één korte lijn, geen gezeur en een duurzaam en meetbaar resultaat.

In het kader van preventie biedt YouXL ook effectieve bedrijfstrainingen met impact en resultaat. Stressmanagement en teambuilding in één. Zowel hele dagen als dagdelen zijn mogelijk. Een ideale gelegenheid om kennis te maken!

Bekijk het aanbod

Aanbevelingen

Wil je meer weten?

Neem vrijblijvend contact op

Contact opnemen →