Doe-Trainingen

Terug naar aanbod

Inzichten beklijven het best wanneer hier een ervaring aan gekoppeld zit. Mensen onthouden niet wat je ze verteld hebt (zeker niet op de lange termijn), maar wel wat ze ervaren en gevoeld hebben. Daarom zijn trainingen van YouXL dynamisch, interactief en ervaringsgericht.
Stressmanagement en teambuilding in één!

Trainingen van YouXL zijn gericht op het leveren van meetbaar resultaat door het maken van impact op een toegankelijke, luchtige manier!

De inhoud van een training wordt in overleg met de opdrachtgever bepaald. In grote lijnen staan de volgende onderwerpen centraal:

Stressmanagement

Zelfs in een druk dagritme valt veel winst te behalen. Leer en ervaar welke eenvoudige tools je hiervoor kunt inzetten!

Begrenzen

Beide vormen voor velen een enorme uitdaging. Zowel rust nemen als confrontatie zijn voor veel mensen beladen. Vandaar dat hierin ook enorme winst valt te behalen.

Effectief communiceren

In communicatie ontstaat zeer regelmatig ruis op de lijn door bijvoorbeeld onduidelijke afspraken en aannames. Of bijvoorbeeld omdat dingen simpelweg niet uitgesproken worden uit angst voor confrontatie of om iemand te kwetsen. Klagen is ook zo’n fijne! Leer samen constructief en effectief te communiceren en voorkom misverstanden.

Effectief communiceren is essentieel voor stressmanagement. Immers, als je niet in staat bent je grenzen aan te geven heb je een hoog risico op burn-out.

Mindset

Omstandigheden kunnen we meestal niet beïnvloeden. De manier waarop we hiermee omgaan wel! Dit begint met onze gedachten, met welke betekenis we ergens aan geven. Leer samen om te focussen op wat je kunt beïnvloeden, en om los te laten waar je geen grip op hebt.

Juist in deze onzekere tijden van Corona en toenemend individualisme is er behoefte aan samen komen, verbinden en samen nieuwe ervaringen opdoen. Laten we kijken wat er binnen de beperkingen wél mogelijk is!

Neem contact met me op

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.