fbpx

Wat beweegt Henk Klouwer?

Mijn overtuiging is dat geluk en succes alles te maken hebben met wat je gelooft. Iemand met een laag IQ en een positieve mindset komt verder dan een hyperintelligent persoon met een laag zelfbeeld. Hier is dus dikke winst te behalen!

Ooit geloofde ik dat een deel van mij niet geaccepteerd zou worden als ik het zou laten zien. ‘Mezelf zijn’ en ‘doen wat ik wil’ waren daarom niet vanzelfsprekend. Het ontwikkelen van passies en talenten kregen hierdoor te weinig ruimte. Hierdoor liep mijn batterij leeg en belandde ik in een burn-out. Rond mijn 30e gooide ik het roer volledig om.  

Ik volgde de opleiding tot psychodynamisch therapeut. Vanaf de eerste dag voelde ik dat ik eindelijk op het juiste pad stond. Dit is onbetaalbaar! Bevlogen en vol passie sprong ik gelijk in het diepe. Ik ging met cliënten aan de slag om hen te begeleiden naar hun doelstelling.

Toen mijn praktijk eenmaal liep besteedde ik bewust meer tijd aan aan mijn eigen passies en interesses. Ik had behoefte om verschillende creatieve activiteiten uit te proberen. Van gitaarspelen, tot zang en dans tot improvisatietheater.

Ik ben ervan overtuigd dat we met z’n allen (weer) veel meer moeten gaan ‘spelen’, lol maken en onszelf uiten. Dit in combinatie met doelgericht ontwikkelen van onze talenten is de beste remedie tegen burn-out!

 

 

Aanbevelingen

Wil je meer weten?

Neem vrijblijvend contact op

Contact opnemen →