fbpx

Mini CV

Academie voor Psychodynamica

Vierjarige HBO opleiding tot psychodynamische therapeut en coach. Een combinatie van cognitieve en gedragswetenschappelijke behandeltechnieken en moderne effectieve therapeutische technieken.

Stage Hogeschool van Utrecht

Het trainen en begeleiden van tweedejaars studenten Human Resource Management aan de Hogeschool van Utrecht binnen het vak personeelsontwikkeling. Deze stage was een optioneel onderdeel van de opleiding tot psychodynamisch therapeut.

Medische en Psychosociale basiskennis

Vereiste opleidingen om te worden geaccrediteerd als RBCZ therapeut. De titel dekt verder volledig de lading.

Integral Eye Movement Therapy (IEMT)

Een krachtige interventie, waarbij oogbewegingen helpen bij transformatie. IEMT helpt om vervelende ervaringen los te laten of te verwerken. En om positieve inzichten juist te integreren. Het is inzetbaar bij onder andere stress en burn-out, trauma en hooggevoeligheid.

Ademcoaching

Het inzetten van krachtige en effectieve ademtechnieken voor fysieke en emotionele vitalisering en heling.

Burn-out: een holistische aanpak

Praktische training gebaseerd op de zes belangrijke herstelfactoren: acceptatie, balans tussen inspanning en ontspanning, stofwisseling, contact met lichaam en hart, een ondersteunende omgeving en zelfinzicht.

Werken met honderden cliënten

Zwemmen leer je niet aan de kant maar in het water. De Unieke YouXL formule is dan ook gebaseerd op het herkennen van de behoefte van mijn cliënten en het signaleren van patronen hierin. Verder heb ik theorie- en praktijkervaring opgedaan bij diverse landelijke organisaties die zich richten op stress- en burn-out management.

Brain Bakery

Trainersopleiding gericht op het leveren van meetbare resultaten door het maken van impact. Met als motto ‘No more boring learning!’

Aanbevelingen

Wil je meer weten?

Neem vrijblijvend contact op

Contact opnemen →