Preventief

Terug naar aanbod

Hoe eerder je bij klachten aan de bel trekt, hoe korter de weg naar herstel. Een ziekmelding kan zo worden voorkomen. We werken dan voornamelijk aan effectief herstellen en duurzaam veranderen. Begeleiding bij re-integratie is niet of minder van toepassing.

Effectief herstellen

We creëren direct duidelijkheid, veiligheid en perspectief. Machteloosheid maakt hierdoor al snel plaats voor vertrouwen. Verzet maakt plaats voor loslaten en zo maken we het lichaam ontvankelijk voor het broodnodige herstel. Vanaf nu ga je heel snel kleine en grote stappen zetten. Deze successen vieren we en zo maken we je herstelproces korter, lichter en leuker.

Duurzaam veranderen

We identificerend de oorzaak van de burn-out en werken aan de kern van het probleem;

We creëren een positieve mindset en gaan aan de slag met nieuw helpend gedrag, zoals prioriteiten stellen en grenzen aangeven;

Je leert je kwaliteiten te benutten en uit je valkuilen te blijven;

Je brengt vanaf het begin je nieuwe gedrag in de praktijk en je leert zo door vallen en opstaan. Dit geldt voor zowel de privé- als de werksituatie. Hierdoor doe je het benodigde vertrouwen op om uiteindelijk maximaal te herstellen en duurzaam te veranderen.

Voorkom erger en gun jezelf de kortste weg naar een effectief en duurzaam herstel!

Neem contact met me op

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.