Traject Flexibel

Terug naar aanbod

Het traject flexibel wordt ingezet als er nog geen sprake is van (langdurige) uitval en dus geen ziekmelding. Het is erop gericht een burn-out te voorkomen.

Duidelijkheid en veiligheid

Je wordt vanaf het begin gerustgesteld en geïnformeerd over de situatie en het plan van aanpak;

We creëren een ‘veiligheidsnet’ dat ervoor zorgt dat je jezelf kunt overgeven aan de situatie. We geven de werkgever tips die bijdragen aan je herstel, stemmen af met andere hulpverleners en informeren, indien nodig, je naaste(n) en zorgen hiermee dat je steun krijgt en wordt ontzien. Je gaat hierdoor als het ware voelen dat je ‘mag’ herstellen;

We zorgen ervoor dat de communicatie verloopt via een vast contactpersoon.

Een stevig fundament

We werken zowel binnen als in de buitenlucht. Bewegen in de buitenlucht en de natuur vermindert stresshormonen;

Je leert ontspannen, begrenzen en ont-moeten door middel van ervaringsgerichte oefeningen en technieken;

We optimaliseren je dagritme en creëren zo ruimte voor herstel. Door stressoren weg te nemen en meer focus te leggen op wat energie geeft, zorgen we ervoor dat jouw batterij weer opgeladen wordt.

Een duurzame verandering

We identificerend de oorzaak van de burn-out en werken aan de kern van het probleem;

We creëren een positieve mindset en gaan aan de slag met nieuw helpend gedrag, zoals prioriteiten stellen en grenzen aangeven;

Je leert je kwaliteiten te benutten en uit je valkuilen te blijven;

Je brengt vanaf het begin je nieuwe gedrag in de praktijk en je leert zo door vallen en opstaan. Dit geldt voor zowel de privé- als de werksituatie. Hierdoor doe je het benodigde vertrouwen op om uiteindelijk maximaal te herstellen en duurzaam te veranderen.

Voorkom erger en gun jezelf de kortste weg naar een effectief en duurzaam herstel!

Het totale traject duurt gemiddeld vier tot vijf maanden, waarbij de frequentie van de coaching sessies wordt afgebouwd. Dit is ongeveer even lang als een ‘All-In Traject’. Dit komt omdat er meer ruimte tussen de sessies wordt gelaten, zodat er voldoende tijd is om ervaring op te doen in de praktijk.

Neem contact met me op

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.