Belangrijke pijlers

Terug naar aanbod

Duidelijkheid en veiligheid

Je wordt vanaf het begin gerustgesteld en geïnformeerd over de situatie en het plan van aanpak

Afgestemd op jouw behoefte creëren we een veilige bedding van waaruit herstel en (indien relevant) re-integratie optimaal zijn. YouXL zet in deze net die extra stappen die het verschil maken.

We zorgen voor duidelijkheid over alles waar je je druk om maakt. ‘Wordt m’n mailbox wel gecheckt?’, ‘Wordt er niet gespeculeerd over mijn toestand?’. De communicatie verloopt via een vast contactpersoon.

Stevig fundament voor herstel

Lichaamsgerichte (adem)technieken zorgen voor ruimte in het hoofd, ontlading van spanning en contact met het lichaam. Dit biedt direct verlichting.

Je leert ontspannen, begrenzen en ont-moeten door middel van ervaringsgerichte oefeningen en technieken

We optimaliseren je dagritme en creëren zo ruimte voor herstel. Door stressoren weg te nemen en meer focus te leggen op wat energie geeft, zorgen we ervoor dat jouw batterij weer opgeladen wordt.

Werken aan de kern van het probleem

We identificeren de oorzaak van je klachten en werken aan de kern van het probleem. Het effect hiervan is dat ‘symptomen’ in positieve zin worden beïnvloedt. Denk hierbij aan gedragspatronen, fysieke klachten en de dynamiek tussen jou en anderen. Hierdoor minimaliseren we de kans op terugvallen in oude patronen en bereik je een duurzaam resultaat.

* Elk proces is uniek. Over het algemeen geldt: hoe uitgebreider het traject hoe meer pijlers er van toepassing zijn.

Neem contact met me op

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.