All-In

Terug naar aanbod

Als cliënt of opdrachtgever heb je de optie om, naast de coaching sessies, ook de re-integratiebegeleiding door YouXL te laten verzorgen. In dat geval spreken we van ‘All-In’.

Effectief herstellen

We creëren direct duidelijkheid, veiligheid en perspectief. Machteloosheid maakt hierdoor al snel plaats voor vertrouwen. Verzet maakt plaats voor loslaten en zo maken we het lichaam ontvankelijk voor het broodnodige herstel. Vanaf nu ga je heel snel kleine en grote stappen zetten. Deze successen vieren we en zo maken we je herstelproces korter, lichter en leuker.

Duurzaam veranderen

We creëren een positieve mindset en gaan aan de slag met nieuw helpend gedrag, zoals prioriteiten stellen en grenzen aangeven.

Je leert je kwaliteiten te benutten en uit je valkuilen te blijven.

We identificeren de oorzaak van je klachten en werken aan de kern van het probleem. Het effect hiervan is dat ‘symptomen’ in positieve zin worden beïnvloedt. Denk hierbij aan destructieve gedragspatronen, fysieke klachten en de dynamiek tussen jou en anderen. Hierdoor minimaliseren we de kans op terugvallen in oude patronen en bereik je een duurzaam resultaat.

Veilig re-integreren

Je ontvangt advies en begeleiding bij de re-integratie.

We zorgen ervoor dat je de tijd en ruimte krijgt om vertrouwen op te doen en je geleerde skills in de praktijk te brengen. Hierin zet YouXL net de extra stappen die het verschil maken.

Qua urenopbouw vinden we de juiste balans tussen ‘verantwoord’ en ‘ambitieus’.

Tijdens de re-integratie leer je door vallen en opstaan. Dit geldt voor zowel de privé- als de werksituatie. Hierdoor doe je het benodigde vertrouwen op om uiteindelijk maximaal te herstellen en duurzaam te veranderen.

Gun jezelf een effectief en duurzaam herstel. Een fundament voor het leven!

Neem contact met me op

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.